29 May 2011

Pandangan orang

Bukan semua pandangan orang bleh diterima,ada pandangan yang boleh membuatkan kita down,sad,rasa dipinggirkan.Pernah mengalami masalah tu??sesuatu yang biasa kata orang don't see people like cover,aku nak bergadu nastapa sikit why people akan cakap camni kat aku kalau  kalau jumpa aku kat mana2 ''Tengok muka budak tu masam mencuka aja''...

Aku rasa nak siku je orang yang cakap camtu kat aku,wahai hamba allah jangan tengok orang melalui luarannya..Apa yang u all fikir dalam u mind bukan semuanya tepat ,muka budak tu masam ke manis ke lantak dialaaaa,,,,anyway aku teringit nak ada muka yang real manis,tak senyum pun manis,tengah marah pun manis.Teringin gila2,jangan mintak yang mintak bukan2 dengan allah bersyukur je semua kurniaan allah,semua kejadian ada hikmahnya.Tapi aku teringat sangat ,teringin lagi sebab bila muka manis orang akan anggap kita baik, tu only my reasson nak dapat muka manis..


Cuba korang tengok mukamy friend niii...kita boleh cakap muka dia manis,siap ada lesung pipit lagi,cun tau

                                                                          !
                                                                           !
                                                                           !

Maniskan?ciut miutkan?aku rasa semua orang akan lihat dia kiutkan?


Mari kita lihat pulak muka aku!!

NO..NO....BERSYUKUR...MORAL VALUE...KITA SEMUA WAJIB BERSYUKUR DENGAN KURNAIAN ALLAH TAK KIRA BURUK,JELIK...BLA..BLA

WEIII..!Nak bagitau aku nak templte blog lain nanti.puas dah design blue.(^^)






SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

1 seyes betul ey?:

NURUL AINI NORAZMAN said...

betol2,.bersyukur tuh penting,.=))