20 December 2010

Candid Itu Cun Laa...!

Contest yang aku masuk kali ni menarik tau..ceewah..tajuk pun dah tau menarik...terbuka kpada sume jantina..korang kne setakan gambar korang yang paling cun gitu..




macam biasa kena tagkan kat 3 blogger..emmm..nak pilih sape eaa...let`s see sape yang kena!!

Shey Hemsem

Nys

Ibu Wawa


NI gambar aku..kita layan je biar pun tak cun.




                                        
                                         gambar yang aku baru ambil pakai scarf..huhu













p/s:mintak2 pic ni memuaskan hati pihak yang terbabit...kalu ada yang nk join contest ni boleh tekan kat gambar tuhh yerr..

SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

4 seyes betul ey?:

dilla adilla said...

aishh, gambar atas 2 jew yg nmpak candid... hehe

btw, tq sudi join... :)

geramgaram said...

@dilla adillabtol ke?menatapi cita rasa candid..pakat ambil je..sme2

Irma A.Wahid said...

hai....nice to know u~~thx to dila sbb kn blog dy bnyk komen contest i blh follow ramai blogger~~hehe

geramgaram said...

@Irma A.Wahidbtol jugak boleh ley blogwalking lpas ni..hehe..nice to know u..