21 December 2010

''Segmen Jom Berkenalan''

                                                                    ~  Peace be upon you all~

Bless be to allah...i can write again but kali ini nak beri korang semu sedikit motivate untuk friendly sesuai dengan tajuk segmen kita kali ni jom berkenalan...Kawan-kawan dalam blog semuanya friendly btol tak?


tak boleh tergopoh gopoh first kena letak banner dulu

                                                sesiapa friendly boleh join!tekan pic ni

*Apakah status anda?


>goob question ..emmm single le,16 tahun budak agi laa


*Ceritakan tentang  diri anda?


>it`s simple....bersekolah di sekolah teknik terengganu,ambil jurusan kejuteraan elektrik,tapi ni bukan cita-cita sya..ok..sy seorang yang berhempas pulas untuk berusasa selagi mampu


*Ceritakan tentang blog anda?


>Nak kena promote ke,bab2 ni tak pandai ea,trying..blog ni seunik namanya geramgaram nak tau apa sebalik nama ni?kena tanya sendiri..menulis tentang diri sendiri,fikiran, dan kehidupan peribadi,Jemput le datang ke blog ni~


*Pandangan anda tentang dunia blog?


>Duniaa blog adalah dunia on9 dan dunia bukan realiti..dengan dunia blog kita dapat meluah segala pendapat ,apa yang kita rasa,dan dunia blog juga kita blog terhindar daripada hidup seprti ''katak dibawah tempurung''.Besides,kita boleh jumpa kawan baru..class le


*Nasihat anda kepada kawan2 yang baru nak wat blog?


>actually,tak layak nak bagi nasihat,sebab baru lagi,tapi kalu nak wat blog tuh kena ada medium yang betul..


*Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda?


>Keunikan..kena cari sendiri le..tapi apa sya tulis dalam blog ni adalah dari hati aku sendiri..tak suka hopokrit.Keunikan kita tak nampak,so tak tau..


*Sampai bilakah anda akan menulis blog & impian anda dalam dunia blog?


>tu pertanyaan standard..selagi mampu tulis..dan letak harapan apa pun dan mahu menjadikan blog ni sebagai medium untuk bercerita semata mata..


Siap@legaaa..fuhh

tag lagi siapa yerr..umm

Irma A.wahid

mastura

kak eka
SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

14 seyes betul ey?:

:Cikgu Akim: said...

first tengok nama blog ni dah rasa kelainan..blog ni unik!!keep it up..blaja rerajin k..smoga impian anda tercapai...

salam perkenalan dri saya..da promote blog ni kat sidebar!

masturazakariah.blogspot.com said...

huhu .. thank taw :)) rajin tag kat akk .. hehhehe

geramgaram said...

@:Cikgu Akim:thx a lot yer,,,ta de le unik pun..hehe

<=MRMH=> said...

haha , so pendek :P

FATIN LIYANA ♥ said...

salam , tahun depan spm lah nih ??
GOODLUCKK :D

Zetchi Henry said...

hai selamat berkenalan!

cepet said...

nape geram garam?

geramgaram said...

@FATIN LIYANA ♥yup spm next year..thx sudi cmment sume..

geramgaram said...

@Syafiq Rosli syafik berganda2 best..(-_-)

rabiatul said...

Nama yg unik. Hehe. Salam perkenalan. Keep on bl0gging and g0od luck. Jemput singgah bl0g atul :)

geramgaram said...

@rabiatulthx kte unik..klu free sya akn singgah thx korang sudi jenguk blog ni..