19 December 2010

Kontest Blog Terkemas


Dah tak ada idea buat extry,tengah blogwalking ni jumpa pulak contest,aku ape lagi bab contest ni join le!korang suke contest?join le contest ni....



                                           
                                           
Kena ada banner dulu..hihi

Korang rasa blog aku ni kemas tak?aku kureng pasti..hihi

pastu die suruh tagkan kat 3 blogger..aduiii



p/s:susah...susah...join ler apa lagi..



SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

2 seyes betul ey?:

mary ann ;) said...

da buat tu maknanya faham lah tu ;)

macam nie, bila dah join kontest tu, mesti kena tag org kan. tag saja mn2 kawan yg ada blog jgk. bgtau dorg yg awak tag dorg tu masuk contest sama ada kat shoutbox atau komen mn2 entry dorg.

nnt dorg dah baca, dorg buat lah kontest tu. okay tak? hehe

geramgaram said...

thanx..dah tau..hihi..ble ea..pertandingan ni tamat..?