21 December 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011



Ahsfantasy24.com kini telah mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalam list blog blogger peramah sesi 2011.Ayuh membantu Ahsfantasy untuk  mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong.Saya menjemput semua follower saya dan juga  mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya.Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga dilihat sebagai blogger yang peramah...


copy gmbr dan paste ayat diatas..tu syarat terpnting..

Untuk maklumat lanjut or nk jdi blogger yang peramah..aku ni peramah tak?entah lee...labu
boleh ke alamat ni>http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html or nak senang tekan je pic yang comel  kt atas tuhh..so simple..

Ada lagi..belum habis disitu aja.Tag  ke 4 orang blogger peramah..nk cari mana blogger peramah ni eaa..

Anati Soki

Shazwani

Dhia

Kimiz


p/s:Harap2 orang yg sy tag tuhh msuklaa pencarian ni..

p/s:harap maaf..soriklu nma yg aku tag eja tag betul..0_o
SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

8 seyes betul ey?:

Norfa Lyana said...

alamak..nak kena tag yang kurang ni... hihi.. sy ni cm tak peramah je.. huhu..malu.. haahaha..~ gudluck!

ahsfantasy24 said...

assalamualaikum..
tahniah kerana anda dipercayai sebagai
seorang yang peramah, ayuh ke laman
http://bloggerperamah.blogspot.com/
untuk menemui blogger2 peramah yg lain..

laporkan jika ada blogger yang sombong.

ayuh beramah mesra! (:

blogger peramah:
- suka update entry;
- suka baca entry rakan;
- suka tinggalkan komen.

selamat menikmati dunia blogger... ^^,

geramgaram said...

@ahsfantasy24sy akn mengikut ke blog tuhh..dunia sepi tanpa kwan..peramah ke sy ni errkk?

geramgaram said...

@SeMeRahnak ziarah blog dia lak..haaa

Cik Mimie said...

singgah2 sini..wee~~salam perkenalan jgak=)

Dhiaqiud said...

thanx for the tag..but, wat ms ni dhia xleh nk wat n3 khas psl blogger peramah ni lg..agak bz lately..t de ms dhia wat n3 blogger peramah ni k..

geramgaram said...

@Cik Mimieslam perkenaln disambut..huhu