15 December 2010

Jom!!Berkenal-kenalan,,,,

                                            sori bro wa ta pandai nak preen screen,,,(-__-)

Kisahnya bermula begini,aku buka blog ben ashaari sepaeti biasa ada segmen,apa lagi aku nk join ler sebab sebelom ni selalu terlepas peluang,,,tak ada jodoh katakan,sekarang ada jodoh..aku dengan senang hati&berbunga ni ingin masuk segmen yang diajurkan oleh ben ashaari...


Kisahnya begini...aku mula buat blog pada bulan disember ini juga,,tak silap baru melapasi 1 minggu,,..

flowwer!!tak nak habaqlah malu rasa,,baru 6 flowwer..

trafik harian tak kira pulak,dah tanya kira-kira 10 orang rasa...

bab entri pula,klu rajin macam hari ini 2 entri klu malas..1 entri saje...klu malas gila2 or ada hal 0 entri jangan marah yerrrr,,,

Blog??aku suka baca zackzukhairi blog...bestzz gila cuba laa..

p/s:sori kalau segmen ni tak mengetapi cita rasa ben ashaari

p/s;semoga puas hati
SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

2 seyes betul ey?:

Norfa Lyana said...

salam kenal owner blog..huhu
jemput2 la dtg blog ya..huhuhu..

http://since-8-july.blogspot.com/

geramgaram said...

maksud kak?knal camne kew?knal lame dah..bru ada masa free buat..nty2 kte dtang kat &fllow..haha