21 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway,Yay!!

Haakkss...ngee~aku ni muka tak malu skit nak masuk lagi contest....huhu,actually kali ni giveaway ni dianjurkan oleh seorang mama hot gitu..tu excited sngat2 nak masuk...hadiah pun lumayan berupa VICTORIA`S SECRET & TELEKUNG  TRAVEL





Gaveaway sy kew mama..emmm..tarik nafas dulu#..dengan ni diisah bahawa gaveaway sya adalah ingin terbang tinggi stinggi yang mampu dalam mengharungi kehidupan,ingin membina &menanam sifat mahmudah kerana seorang muslim dalam erti kata yang sebenarnya ialah seorang muslim kalu orang yang dekat dengannya  boleh senang dengan dirinya..tidak berasa terancam,besides..sya ingin meneroka dunia yang sya tidak tau..dunia yang positif saja..semoga segala gaveaway aku tercapai!disertai dengan doa & tawakal..





Kalau  daa contest of course kne tag..3 orang yang bertuah tut..tut

Dak DEBAB

FATIN LIYANA

Wida


p/s:semoga orang yg aku tag tut tut tu masuk jangan tak masuk..klu tak masuk kena rotan...tak pksa..

p/s:tarikh utup lmbat lagi tau!6 jan..masuk laa...
SEYES TERIMA KASIH, USHA LAGI,TAK ADA ORANG NAK MARAH PON!

2 seyes betul ey?:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join. Tp pls letak banner kat sidebar gak yer, sbb salah satu syarat hehe. Good luck dear :)